Hirdetés

Operation Flashpoint: Red River - Első játékmenet trailer

|

Játékmenet trailert kapott a Codemasters új taktikai lövöldéje

Hirdetés

Az Operation Flashpoint: Dragon Rising sokak sajnálatára nem lett annyira szimulátor, mint amennyire azt neve sugallná. Ugyanerre lehet számítani a Operation Flashpoint: Red Rivernél is, ami most kapta meg első ingame játékmenet trailerét.

A múltheti élőszereplős trailer után tehát most kapunk valós képet arról, hogyan is fest az az Operation Flashpoint, ami a Codemasters szerint az eddigi legszebb grafikájú rész lesz a sorozatban. Tádzsikisztán lankái közt nem csak a helyi turbánosok jelentenek veszélyt az országukért harcoló Amerikaiakra, de az esetből mit sem tanulva Kína is újra akcióba lendül. Megjelenés 2011. második negyedévében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)