Hirdetés

Operation Flashpoint: Red River Launch Trailer

|

Európában már elérhető a következő Operation Flashpoint, lássuk az utolsó előzetest.

Hirdetés

Az Operation Flashpoint: Red River 2013-ban játszódik, Tadzsikisztánban, ahol civil háború tör ki.

A konfilktus kezelésére a térségbe vezénylik az amerikai Tengerészgyalogságot, de idő közben a kínaiak is el kezdenek érdeklődni a háború iránt, ebből pedig megszületik a játék gerincét alkotó konfliktus. Íme a launch trailer:

Az előzetesben a négy játszható kasztot, azok kedvenc fegyvereit és taktikáit láthatjuk, valamint egy kis akciózást a hatalmas nyílt tereken. A játék taktikai lövölde stílusú, ahogy elődei is, de most kimarad a többjátékos mód. Helyette viszont kapunk kooperatív módot, ami egyre divatosabb a játékvilágban (szerencsére).

Érdekes, az Operation Flashpoint: Red River már megjelent Európában, Amerikába viszont csak június 7-én érkezik, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)