Hirdetés

Operation Flashpoint: Red River - Élőszereplős trailer

|

Hús-vér szereplőkkel operál a Flashpoint: Red River traielre

Hirdetés

Kissé szomorúan vettük tudomásul februárban a Codemasters álláspontját, miszerint befejezettnek tekintik az Operation Flashpoint: Dragon Risingot, s hogy új tartalmakra már nem lehet számítani hozzá. Csak remélni tudjuk, hogy az Operation Flashpoint: Red River életgörbéje ennél hosszabbra nyúlik majd.

A nemrég megjelent új, élőszereplőket és számítógépes grafikát is tartalmazó Operation Flashpoint: Red River trailer mindenesetre tetszetős, bár túl sok infót nem tudunk meg belőle. Annyit azért igen, hogy jövőre érkezik PC-re X360-ra, PS3-ra, s hogy az egyik kütyüben a Codemasters logója villan föl. Nézzük!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)