Hirdetés

Az Operation Flashpoint: Red River is csatlakozott az Xbox One kompatibilis játékok listájához

|

Két új cím került fel a listára, köztük egy ismerős FPS, amit sokan szerettünk a megjelenésekor.

Hirdetés

A folyamatosan bővülő Xbox One visszafelé kompatibilitásos lista két új címet kapott. Egy ősöreg Sega Genesis játék átdolgozott verziója, és egy régi kedves FPS tér vissza a jelenlegi generációs konzolon.

A Codemasters 2011-es lövöldéje, az Operation Flashpoint: Red River közvetlen folytatása az Operation Flashpoint: Dragon Risingnak, ami egyébként már korábban felkerült a listára.

A másik cím, a Guardian Heroes, egy régi beat-em-up árkád játék, amit a Sega Genesisről dolgozott át a Microsoft még az Xbox 360-ra.

Amennyiben rendelkezel a fenti játékokkal, akkor azonnal fel is fognak tűnni a játékok könyvtárban, és már töltheted is őket. Ha nem, akkor 5 dollár körüli áron szerezheted be mindkettőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)