Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - indul az Operation Hydra

|

A Valve felfedett minden részletet az új tartalmakról. A művelet egészen szeptemberig tart majd, és több izgalmas játékmódot hoz.

Hirdetés

Szerencsére nem csak skinekkel bővül a CS: GO. Az új esemény alatt rengeteg olyan játékmód vár bennünket, melyek a klasszikus Counter-Strike: Global Offensive térképfajtákon csavarnak egyet. Az új szabályokat új terepeken próbálgathatjuk majd.

Példának a hivatalos posztban szerepelt a 2v2 Wingman mód, melynek során kétfős csapatokban, BO16-ban kell helytállnunk, míg a Weapons Expert egy klasszikus 5v5 BO30, azzal a csavarral, hogy egy fegyvert csak egyszer vehetünk meg. Lesz még egy folyton változó War Games mód, amiben olyanokat játszhatunk, mint a Heavy Assault Suit, ahol klasszikus bomba hatástalanítós mókához az egyik csapattársunk nehéz páncélzatot is kap, vagy a The Flying Scoutsman, melyben egy távcsöves fegyverrel, kikapcsolt gravitáció mellett kell teljesítenünk.

Lesz Headshots Only, amiben csak a fejlövés ér, dögcédula gyűjtögetős Hunters-Gatherers, és még egy tucat új móka. Ezeket ingyen is élvezhetitek, de aki komolyabban nyomja, az durván 1800 forintos áron megveheti az esemény bérletét, ami kétszeres XP-t és egy co-op küldetéssort csap hozzá a tartalomhoz.

A Counter-Strike: Global Offensive - Operation Hydra esemény aloldalán minden egyebet megtudhattok. Hail, Hydra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)