Hirdetés

Rainbow Six: Siege - máig játszható a Para Bellum playlist

|

Mivel akadtak gondok, a Ubisoft idő előtt kiveszi a lehetőséget, hogy csak olyan casual meccseket játsszunk, amiknek a Villa a helyszíne.

Hirdetés

Az Operation Para Bellum pár héttel ezelőtti indulásakor jobb alul megjelent egy új opció, ezt választva akár 0-24-ben gyakorolhattunk a Villán, a szezon új pályáján.

Hirdetés

Ez a lehetőség eredetileg még pár napig élt volna, viszont ma kiveszik. Ennek oka, hogy úgy látták, az opció negatívan hat a matchmakingre, és nincs rendben az átlag várakozási idő, a kilépési ráta, és az átlag megszakítási idő sem. A megjelenéskor látottakhoz képest többet kell várni a játékosoknak, hogy meccset találjanak, melynek hozományaként többször szakítják meg a keresést. Miután mindenki kitanulta a Villát, az emberek visszatértek casualezni és rankedezni, és drasztikusan lecsökkent azok száma, akik csak az új pályán akarnak játszani. A csapat megígérte, hogy visszahozza a lehetőséget következő szezonokra (persze az új pályákkal), de azt még kitalálják, milyen hosszan tartják bent.

Nektek hogy tetszik a Villa?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)