Hirdetés

Operation Supply Drop - játékkal segíthetsz a katonákon

|

Az Operation Supply Drop harmadik gyűjtése kezdődik május 17-től. Az 8-Bit Salute keretein belül a külföldön állomásozó és kórházban fekvő katonáknak segíthettek játékokhoz jutni úgy, hogy közben ti is jól szórakoztok.

Hirdetés

A játékosok ismét játékkal segíthetnek másokon. Az éppen bevetésen lévő amerikai katonáknak (vagy azoknak, akik épp a katonai kórházban lábadoznak) szervez gyűjtést az Operation Supply Drop. A lényeg, hogy játékokkal és konzolokkal kikapcsolódást csempésszenek a katonák vészterhes mindennapjaiba.

A mostani kezdeményezésben nagy játékfejlesztő stúdiók, kiadók, és más játékipari szereplők is részt vesznek. A Naughty Dog, a Wargaming America, a Rooster Teeth és az ASTRO Gaming is igyekszik segíteni ahogy tud. A több mint egy tucat nagy névhez ti is csatlakozhattok, ehhez nem kell más, minthogy bejelentkeztek a weboldalon, esetleg csatlakoztok egy már meglévő csapathoz, vagy alapítotok egyet. Aztán nincs más hátra, mint a 24 órás játékmaraton, melyhez támogatókat kell magunk köré gyűjteni, akik minden óra után fizetnek nekünk.
 

Az Operation Supply Drop alapítványt Stephen „Shanghai Six” Machuga kapitány alapította. Eddig több mint 700,000 dollárnyi játékot és felszerelést gyűjtöttek, nagyjából 2500 résztvevő segítségével.

Ki csatlakozik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)