Hirdetés

Megjött a Rainbow Six: Siege új szezonja, indul a Void Edge hadművelet

|

A legújabb tartalmi csomag két új karakter és az átdolgozott Oregon pálya mellett több apróságot is tartogat.

Hirdetés

Ugyan most a fél világ az új ingyenes Call of Dutyt nyomja, azért ne feledkezzünk el róla, hogy Rainbow Six: Siege-nek is nagy napja volt tegnap. Elindult ugyanis a Year 5 első szezonja, ezzel együtt pedig megérkezett az új DLC, az Operation Void Edge is. Az új csomag egy hatalmas frissítés társaságában jött, ami számtalan hibajavítást és egyensúlybeli változtatást hozott, ráadásul egy Tomb Raider stílusú kinézetet is elérhetővé tett Ash számára.

Hirdetés

A Void Edge két új operátora, Iana és Oryx is elérhetővé váltak, valódi vagy játékbeli pénzért cserébe mindenki feloldhatja őket. Előbbi egy támadó karakter, aki távirányítható hologramokkal tudja összezavarni az ellenfeleket, utóbbi pedig egy védekező, aki futás közben tudja ellökni az ellenfeleket vagy áttörni a barikádokat - ez bizony nem tűnik fájdalommentes megoldásnak. 

Az első szezon frissítésének változtatásairól itt találjátok a teljes listát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)