Hirdetés

Operenica - gyönyörű RPG-n dolgozik a Zen Studios

|

A virtuális flippereiről elhíresült csapat most valami egészen másba vágta a fejszéjét.

Hirdetés

A hazai Zen Studios a hétvégén leplezte le legújabb projektjét, a magyar folklórból merítő, fantasy elemekkel alaposan átszőtt RPG-t, az Operencia: The Stolen Sunt.

Hirdetés

Az Operenica egy belső nézetes RPG, amelyben szabadon bejárhatunk majd 13 lenyűgöző helyszínt, amelyek a történelmet vegyítik a fantázia világával. Ismerős helyszínek, mint Déva vára, és legendás hősök, mint Attila vagy a hét vezér mind felbukkannak majd ebben az univerzumban, melynek mind a 13 pályája teljesen más atmoszférával rendelkezik. A fejtörőkkel megpakolt helyszíneken több mint 50 különböző ellenféllel kell szembenéznünk, a körökre osztott harcban pedig fontos szerepet töltenek majd be a fejleszthető karaktereink.

Az Operenica kifejezetten mutatós, annak pedig külön örülünk, hogy a magyar történelemből merít. A játék valamikor 2019-ben jelenik majd meg, és amint bármit megtudunk, azonnal beszámolunk majd nektek is róla.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)