Hirdetés

Új platformokra is megjelenik a magyar fejlesztésű Operencia: The Stolen Sun

|

Eddig csak Xbox One-ra, illetve az Epic Games Store-on keresztül PC-re volt elérhető a magyar Zen Studios játéka, de ez hamarosan megváltozik.

Hirdetés

Kifejezetten szerettük az Operencia: The Stolen Sunt, BZ tesztjét olvasva pedig teljesen világos, miért is varázsolt el bennünket ez a mesebeli, magyar legendákra építő kaland. A játékot a magyar Zen Studios csapata készítette (a nevüket főleg flipperjátékok miatt ismerhetitek), hamarosan pedig tényleg mindenki tehet majd vele egy próbát. 

Hirdetés

2019. márciusának végén ugyanis az Operencia: The Stolen Sun kizárólag Xbox One-ra, illetve PC-re jelent meg, de az utóbbi platformon csak az Epic Games Store-on keresztül volt elérhető. Az exkluzivitás mindössze egyetlen évig tartott, így tehát a Zen Studios most boldogan jelentette be az alábbi videón keresztül, hogy 2020. március 31-én játékok végre megérkezik PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokra, valamit Steamre és a GOG.com-ra is. 

Ha ránk hallgattok, akkor mindenképp tesztek vele egy próbát, tényleg kivételes alkotásról van szó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)