Hirdetés

A Half-Life: Opposing Force folytatásán dolgoznak modderek, a demót már tölthetjük is

|

A tervek szerint jövő februárra készül ez az Opposing Force 2: Lost, aminek addig is kipróbálhatjuk néhány részletét.

Hirdetés

Több modder csapat mutatott be az utóbbi hónapokban olyan projektet, amiben a Half-Life 2: Episode 3 kiszivárogtatott történetét dolgoznák fel, de a NervenHölle-Team máshogy bővítené a Valve univerzumát. Ők a Gearbox-féle Half-Life: Opposing Force főszereplőjét veszik ismét elő modjukban, ezt pedig néhány hónap múlva ki is adják a tervek szerint.

Hirdetés

A Moddb-oldaluk szerint 2018 februárjában tervezik az Opposing Force 2: Lost megjelenését, amiben Adrian Shephardöt irányítjuk majd a Hétórás háború után. A rajongói mod sztorijában alienekkel és robotokkal is szembe kell majd szállnunk, miközben a Combine hatalmának megszilárdulását próbáljuk megakadályozni. December közepén egy demót is kiadott a csapat, amit innen letöltve öt pályát próbálhatunk ki, igaz ezek a készítők szerint valamivel részletesebbek lesznek, ha teljesen elkészülnek. Az alábbi galériában láthattok néhány képet is a modról, aminek a futtatásához egyébként jelenleg nem a Half-Life 2-re, hanem a Source SDK Base 2007-re van szükségünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)