Hirdetés

Optimus fővezér is meglátogatja a Fortnite-ot?

|

Vulkánok, raptorok, versengés és szivárgások. A Fortnite közösség már az új szezonra készül, ami a kedvenc robot harcosainkat is csatába hívhatja.

Hirdetés

A Fortnite jelenlegi szezonja keményen rádőlt a cyberpunk témára: kaptunk neonfényben úszó városokat, szupermodern járgányokat, és high-tech szamurájkardokat. A battle pass is cybernindzsákkal és kütyükkel volt tele, de ez a következő szezonban nagyot fog változni.

A jelenlegi szivárgások arra utalnak, hogy a Chapter 4 Season 3 egy trópusi környezetben fog játszódni. Sivatagok, vulkánok, dzsungelek és vadonélő ragadozók érkezhetnek.

Hirdetés

Miközben a Fortnite rajongók próbálják átrágni magukat a temérdek szivárgáson, egy /u/Ambushments nevű profil újabb infókat hozott a /r/GamingLeaksAndRumors subredditre. Az informátor bedobott egy töltőképernyőt, amin többek között Optimus Prime is látszik.

Mivel közeleg a Transformers: A fenevadak kora, így adná magát, hogy érkezik egy Transformers esemény is a Fortnite-ba, és ez a szivárgás egyértelműen erre utal.

Optimus Prime coming to Fortnite next season.
by u/Ambushments in GamingLeaksAndRumours

Meglátjuk mennyi lesz ebből az igazság, de akárhogy is, a következő szezon nagyon izgalmasnak ígérkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)