Hirdetés

Optimus Prime a GTA4-ben garázdálkodik

|

Ez egy ilyen nap, hogy a tejeskávé és a vizes zsemle mellé jut néhány GTA érdekesség.

Hirdetés

Hogyan kerül Optimus Prime a Grand Theft Auto IV-be? Természetesen egy civil mod segítségével, ami a főszereplő Nico Bellic-ből autobot fővezért varázsol. Sajnos Optimus teljes magasságát nem lehetett a játékban megalkotni, mivel a karakterek vázát adó méreteket nem lehet szerkeszteni, így Optimus pontosan akkora, mint Nico. Ennek megfelelően átváltozással sem lesz dolgunk, de érdekességnek mindenképpen jó, és hol másutt láthatunk olyat, hogy Optimus autót vezet? A mod készítője szerint még nem elérhető ez a kis gyöngyszem, de hamarosan az lesz. Addig viszont itt egy kis videó arról, hogy mi is ez az egész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)