Hirdetés

Orange Box: Narancsszüret egy hónap múlva!

|

Doug Lombardi felfedte, hogy pontosan mikortól lehet külön-külön megvásárolni a Valve narancsos dobozának tartalmát.

Hirdetés

A jeles nap az Atlanti óceán túlfelén április 9-re, míg a világ többi pontján április 11-re esik. Három, szépen illusztrált doboz tűnik fel ekkor az üzletek polcain.
A számtalan díjjal kitüntetett, s az utóbbi évek egyik legeredetibb játékának tartott Portal 19.99 dolláros ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.

portal.jpg


A sajtó számos képviselője által az év multiplayer játékának választott Team Fortress 2 már tartalmazza a néhány hete kiadott Badlands térképet, és a Steam-en keresztüli automatikus update lehetőségét. Így minden gond nélkül hozzájuthatnak megvásárlói a hamarosan megjelenő Goldrush játékmódhoz is, mely a Hunted kísérgetős stílusát keveri a Dustbowl időre vívott küzdelmeivel. A TFT 2-t 29.99 dollárért vesztegetik majd.

tf2.jpg


A Half-Life 2 Episode Pack tartalmazza az eddig megjelent két epizódot és a Half-Life 2 online Deathmatch módját, s 29.99 dollárérnak megfelelő összegért cserébe lehet majd kivinni az üzletből.

hl2episodes.jpg


Mint azt Doug Lombardi elmondta, azért döntöttek eredetileg a csomagban történő kiadás mellett, mert a játékok egyedi természete és játékideje miatt ezt látták indokoltnak. Az pedig, hogy a Steam-en keresztül külön is meglehetett vásárolni őket egyfajta felmérésként szolgált. Ebből megtudták, hogy hatalmas igény mutatkozik arra, hogy külön-külön is meg lehessen vásárolni a dobozos verziókat.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)