Hirdetés

Orcs Must Die! 2 - Fire & Water booster csomag érkezik holnapután

|

Olyan sikeresen kellett meghalniuk az orkoknak, hogy holnaputántól már nemcsak nekik csöngettek - hanem a vizes és a tüzes bandának is.

Hirdetés

A Robot Entertainment bejelentette a Fire & Water-t, az Orcs Must Die! 2 első booster csomagját. A csomagban három új szint, három új Endless mode konverzió található (amely egy játékos vagy co-op módban is játszható).

Ezzel persze nincs vége az újdonságoknak - az ijesztő új, elementális ellenfelekre új csapdák is várnak majd. A bejelentés szerint a pokoli Tűzurak és Tűzelementálok támadnak hősünkre, amik haláluk után Tűzmanókat hagynak hátra, amik közelségi robbanó-képességgel rendelkeznek. A nedves Vízurak és Vízelementalok pedig nagy tócsákká esnek szét halálukban: de a sok tócsa újra összeállhat egy másik Vízelementállá! 

A Fire & Water booster pack augusztus 29-től lesz elérhető 4,99 dollárért (feltételezem nálunk ugyanennyi euro lesz).

Természetesen, aki az alapjátékra kíváncsi, az bármikor megnézheti a demóját.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)