Hirdetés

Orcs Must Die! Unchained - kiderült, mikor foghatunk ingyenes orkölésbe PS4-en

|

Hosszú volt a várakozás, de most kiderült, pontosan mikor eresztik ránk az ork hordákat.

Hirdetés

Viszonylag hosszú bétafázis után áprilisban kapták meg a PC-s játékosok az Orcs Must Die! Unchained című free-to-play tower defense mókát, hamarosan azonban már PlayStation 4-en sem lesznek biztonságban az zöld bőrű szörnyetegek. 

Hirdetés

Még 2014 decemberében írtunk arról, hogy PlayStation 4-en is tiszteletét teszi majd az Orcs Must Die! Unchained. Azóta azért már elég hosszú idő telt el, teljes ork generációk vonultak csatába és hullottak el, de a fejlesztők ma végre remek hírrel szolgáltak. Kiderült ugyanis, hogy egészen pontosan július 18-án jelenik meg a játék PS4-re. A bejelentés mellé egy új trailer is érkezett. 

Ti ki fogjátok majd próbálni a játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)