Hirdetés

Orgyilkos kalózokkal és két teljes játékkal jön a 2013/03-as GameStar

|

Nemzeti ünnepünk miatt egy nappal korábban, március 14-től keresd az újságosnál Assassin's Creed IV: Black Flag címlappal, valamint Prototype és Wolfenstein teljes játékokkal.

Hirdetés

Március az új november, abból a szempontból legalábbis mindenképp, hogy alig marad el AAA-kategóriás játékok számában és minőségében az év legizgalmasabb hónapjától. Sőt, ezúttal még felül is múlhatta volna, ha néhány ígéretes cím (pl.: BioShock Infinite) nem kési le a leadás utolsó utáni határidejét. Panaszra mindazonáltal így sem lehet okunk.



Daev első kézből számol be nektek a vízszintesen zuhogó esővel sújtott londoni kiruccanásának köszönhetően az Assassin's Creed IV: Black Flagről és a kalózok életmódjával járó korlátlan szabadságról. Chavának könnyebb dolga volt, hiszen egyrészt Berlin közelebb fekszik hozzánk, másfelől pedig csupán sörrel és a német nyelv buktatóival kellett megküzdenie azért, hogy kipróbálja a Kalypso Media 2013-as felhozatalának túlnyomó részét.
A 2013/03-as GameStar hasábjain mutatkozik be a Halo sorozatról elhíresült Bungie új projektje, a Destiny MMOFPS, továbbá mindent elárulunk nektek, amit csak tudni érdemes a nyitott világgal kérkedő The Witcher 3: Wild Huntról, valamint a lopakodós játékok koronázatlan királyának előzményévé átvedlett Thiefről.



A tesztrovat is adott bőven elfoglaltságot a kollégáknak, akik most újra szerelmesek Lara Croftba, és őszintén képesek mosolyogni, ha meghallják a Tomb Raider nevet. Kétségtelen tény, hogy a későbbi sírrabló eredettörténete kemény és erőszakos a maga módján, de tizedannyi vér sem folyik benne, mint azokban az akcióorgiákban, amelyekkel a konzolos játékosokat örvendeztették meg a kiadók. A Gears of War: Judgment és a God of War: Ascension is térdig gázol a kiontott belsőségekben, második szívként pumpálja az adrenalint a véráramunkba, de mintha már egyik sem lenne a régi, pontosabban túlságosan is az. Ugyanebben a kategóriában indul a Metal Gear Rising: Revengeance is, a lopakodós széria oldalhajtása tobzódik a levágott végtagokban, s bizonyára megfekszi majd a keményvonalas rajongók gyomrát, mi kellemesen csalódtunk benne.
Nem úgy az Aliens: Colonial Marinesben, amire a saját anyja sem ismerne rá, úgy megváltozott a tavaly mutogatott demóhoz képest. Kénytelenek vagyunk hozzátenni, hogy sajnos nem előnyére.



Mindezeken túl számos előzetes és teszt vár arra, hogy elolvassátok, s ha velük végeztetek, akkor érdemes a többi rovatunkban is elmélyedni. Megtudhatjátok, milyen noteszgépet érdemes megfizethető áron játékra venni, illetve mennyit nyerhettek azzal, ha két videokártyát pakoltok a PC-be, és melyek a legfontosabb események free2play fronton. Közelebbről is megismerhetitek azt a konzolgenerációt, ami a játékipar elmúlt 8 évét meghatározta, ismét elmerülhettek Szonjával az MMO-k rejtelmeiben, továbbá felidézhetitek, hogy mit írtunk egy, öt, vagy tíz évvel ezelőtt.
Végül, de nem utolsósorban segítünk eldönteni, hogy mely filmeket, sorozatokat érdemes megnézni (vagy nem), és mely könyveknek, zenealbumoknak lenne helyük a gyűjteményetekben.

Ebben a hónapban sem fukarkodtunk a teljes játékokkal, mindjárt kettőt is mellékeltünk a 2013/03-as GameStarhoz. Az alkotások a felebaráti szeretet és a béke jegyében születtek. A trailerekben látott erőszakos jelenetek csupán kis százalékát teszik ki a játékidőnek, a fennmaradó órákban virágról virágra szálló méhecskék nyomába eredhettek, csillámpónikat terelgethettek és szivárványból hajtogathattok magatoknak párnát éjszakára, hogy mielőtt álomba merülnétek, bolyhos báránykákat tudjatok számolni.

Prototype
A Radical Entertainment 2009 derekán megjelent játéka műfaját tekintve sandbox-akció, egy adag tudományos fantasztikummal nyakon öntve. Az emlékeit vesztett Alex Mercer bőrébe bújva állíthatjuk a feje tetejére egész Manhattant, ami – figyelembe véve, hogy harckocsikkal zsonglőrködő alakváltó hősünkre többen vadásznak, mint Roland Emmerichre a Godzilla miatt – egyáltalán nem esik majd nehezünkre.



Wolfenstein
Ugyanabban az esztendővel – csak épp két hónappal később – látott napvilágot a Raven Software műhelyében formát kapott Wolfenstein, ami a Return to Castle Wolfenstein történeti szálát göngyölíti tovább. A jó öreg polák-amerikai veterán, B. J. Blazkowicz. Nácik, paranormális tevékenységek, nácik, ellenállók, nácik, szovjet okkultisták, nácik, zeppelinek, nácik, párhuzamos dimenzió, nácik, futurisztikus fegyverek és még több náci várja azokat a merész játékosokat, akik úgy döntenek, hogy átlépik Isenstadt határát.
Figyelem, a Wolfenstein nem rendelkezik többjátékos móddal, ez az az áldozat, amit meg kellett hoznunk annak érdekében, hogy felkerülhessen a mellékletre.



Figyelem! Előfizetőink a két teljes játék mellett a Vaják - Az utolsó kívánság egyik 32 oldalas novelláját (Egy csepp igazság) is megtalálják a csomagban. Ezúton is kellemes szórakozást kívánunk Andrzej Sapkowski írásához. Látjátok, az ilyen apró meglepetésekért érdemes előfizetőnek lenni.



Tartalom
Aréna
Hírek

Előzetes

Assassin's Creed IV: Black Flag
The Witcher 3: Wild Hunt
Thief
Hawken
Neverwinter
Elite Dangerous
Látogatóban a Kalypso Mediánál

Teszt

Tomb Raider
Gears of War: Judgment
God of War: Ascension
Metal Gear Rising: Revengeance
Aliens: Colonial Marines
Brütal Legend
Sniper Elite: Nazi Zombie Army
Star Wars Pinball
Persona 4
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3
Impire
Shootmania Storm
Assassin's King: The Tiranny of King Washington – Infamy
Halo 4: Majestic Map Pack
Special Forces: Team X
Might & Magic: Clash of Heroes
Table Top Racing
Die Hard
Real Racing 3
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver

PC-t helyettesítő laptopok
Több grafikus kártya egy gépben
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Kult

Konzolgenerációk 8. - Hetedik generáció: ezeken játszunk ma
Szabad(a)játék
Álom-világ 11. rész – Az idő pénz
Visszapillantó

Másvilág

Film: Drágább, mint az életed; G.I. Joe - Megtorlás
Sorozat: Black Mirror
Könyv: Robert Jordan/Brandon Sanderson – Az idő kereke XIII: Az éjfél tornyai
Zene: Bornholm – Inexorable Defiance; Liquid Limbs - restart '13 EP; Matmos – The Marriage of True Minds

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)