Hirdetés

Orgyilkos művészt keresünk - nyereményjáték

|

Úgy érzed, hogy a templomosok legyilkolása mellett van érzéked a művészetekhez is? Képes lennél elkészíteni egy festményt (na jó lehet Photoshop is) karácsonyi hangulatban, mely kapcsolódik az Assassin's Creed világához? Ráadásul még Assassin's Creed enciklopédiát is szeretnél nyerni? Akkor figyelmezz az alábbi írásra, kedves olvasó!

Hirdetés

Szeretnéd megnyerni az Assassin's Creed Encyclopedia egy példányát? Készíts művészi alkotást Assassin's Creed –  Karácsony témában és küld be az assassin@playon.hu címre 2011. december 20. 12:00-ig. A két legjobb alkotás készítője a karácsonyfa alatt tudhatja az Assassins Creed Encyclopedia egy-egy példányát, ezenkívül műveik felkerülnek a weboldalunkra és karácsonyi hírlevelünkbe.  A győztes műveket a PlayON Assassinsjai választják ki.  A készítés módjában szabad kezet kaptok, a kérésünk csupán annyi, hogy saját készítésű munkákat küldjetek (szabadkézi rajz, Photoshop.... viszont a Google search nem ér :) )

Az Assassin's Creed Encyclopedia egy, a Ubiworkshop által készített, a játék univerzumáról szóló összefoglaló gyűjtemény. Eredetileg művészi albumnak indult, de olyan nagy lett a terjedelme (256 oldal), hogy egy különálló enciklopédia lett belőle. A kötet 256 oldalon keresztül mutatja be az Assassin's Creed univerzumát, mindezt nagyalakú fekete keménykötésben, angol nyelven. Művészi alkotások, leírások a szereplőkről, a történetről, helyszínekről és sok egyébről. Fontos tudni hogy az enciklopédiából 5 példány érkezett hazánkba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)