Hirdetés

Ori and the Blind Forest - egy modder készíti el a kooperatív módot

|

A megjelenéskor ugyan nem játszhattuk ketten a Moon Studios gyönyörű platformerét, de visszamenőleg bekerül a játékmód egy rajongónak köszönhetően.

Hirdetés

Alig várjuk már, hogy elvarázsoljon minket az Ori and the Will of the Wisps, viszont addig is visszatérhetünk a Moon Studios korábbi platformeréhez, az Ori and the Blind Foresthez.

Hirdetés

Az egyik modder, "Cruze Bear" jelenleg is dolgozik egy új funkción, a kooperatív módon, amely elképesztően nagy élmény lehet a játék csodás grafikájával és sajátos hangulatával párosítva. A készítő szerint még messze van attól a co-op mod, hogy megjelenhessen, viszont ízelítőt már adott belőle, nézzétek csak: 

Amint kiderül, hogy mikorra várható a hiánypótló mod, azonnal szólunk, de bizonyára előbb érkezik meg, mint a 2019-re datált Ori and the Will of the Wisps.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)