Hirdetés

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition - elhalasztották, de csak egy platformon

|

Az Ori and the Blind Forest: Definitive Editionnek pénteken kellene megjelennie, és meg is fog, csak épp nem minden beígért platformra.

Hirdetés

Sokáig hezitált a Microsoft és a Moon Studios az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition megjelenési dátumának leleplezésével, és úgy tűnik, nem is ok nélkül tették ezt. A március 11-ére kijelölt határidőt ugyanis nem tudják minden platformon tartani.

Xbox One-ra ugyan menetrend szerint megérkezik az új területeket, képességeket és sok mást is hozó frissítés (amiért nem kell újra megvennünk teljes áron a játékot, de nem is kapjuk meg ingyen), viszont a PC-s változatra még várnunk kell. "Valóban, bejelentettük a március 11-ei időpontot, de hogy biztosíthassuk, hogy mindenkinek, aki az Ori and the Blind Forest: Definitive Editionnel játszik, egy nagyszerű élményben legyen része platformtól függetlenül, egy kicsit tovább várunk a Windows Store-os és steames változattal" - nyilatkozta a Moon Studios vezető producere. Az új PC-s megjelenési dátumot nem árulta el, viszont az ígérte, hamarosan ezt is bejelentik.

Az interjú során egyébként szóba kerültek az új kiadásban debütáló területek is, amik a producer szerint egyedi atmoszférával bírnak, ami a történethez is szorosan kapcsolódik majd. Az egyik új játéktér, a Black Root Burrows például nem csupán azért lesz érdekes, mert a rendkívüli sötétséget nekünk kell majd bevilágítanunk, hanem mert a játék elején Orit védelmező és nevelő szereplő, Naru múltjáról is sok mindent megtudhatunk majd. Az eredeti kiadást imádtuk, úgyhogy tárt karokkal várjuk a bővített változatot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)