Hirdetés

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition - megvan, mikor érkezik PC-re

|

Xbox One-on már mindenki boldogan nyúzhatja az Ori and the Blind Forest: Definitive Editiont, most viszont végre azt is megtudtuk, hogy PC-re mikor fog megérkezni a bővített kiadás.

Hirdetés

Még márciusban számoltunk be arról, hogy igaz Xbox One-ra a tervezett időpontban megjelenik az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition, de PC-n nem fogják tudni tartani ezt a dátumot a fejlesztők. Nem kapkodták el a PC-s megjelenési dátum bejelentését, de most végre megtörték a csendet.

Egészen pontosan április 27-én válik PC-n is elérhetővé a Definitive Edition. Ebben a bővített kiadásban az alapjáték mellett kapunk új területeket, zenéket, bővül a történet és a képességek listája, valamint egy új, könnyített nehézségi mód is megnyílik. Az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition kétféle módon is megvásárolható lesz. Ugyanúgy mint Xbox One-on, PC-n is az új játékosoknak a teljes árat kell kifizetniük, azonban azoknak, akik már rendelkeznek az alap verzióval, jóval olcsóbban lesz megvásárolható a Definitive Edition.

Ti ki fogjátok próbálni az Ori and the Blind Forest bővített kiadását? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)