Hirdetés

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition - megvan a dátum, jött egy gameplay is

|

A Moon Studios szívbemarkoló és gyönyörű projektje, az Ori and the Blind Forest kibővítve tér vissza mindkét támogatott platformra és már azt is tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

Az Ori and Blind Forest magával ragadott mindenkit, aki csak megismerte, elvégre mindösszesen egy hét alatt visszahozta a ráfordított összeget, ez pedig arra sarkallta a Moon Studios-t, hogy folytatódjon Ori pályafutása. A tavalyi gamescomon már megerősítésre került, hogy jön a Definitive Edition, amelyet őszre ígértek, ám végül el kellett csúsztatniuk idén tavaszra. 

A Moon Studios végre előhozakodott a napra pontos megjelenési dátummal, miszerint az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition március 11-én érkezik meg Windows 10-re és Xbox One-ra. A minden eddiginél teljesebb, alaposan kiegészített kiadás többek között új helyszínt (a terjedelmes Black Root Burrows), új titkos területeket, új képességeket (Dash és Light Burst), új nehézségi módokat, valamint egy kibővített theater módot hoz. Gyorsutazással közlekedhetünk majd a területek között, továbbá megismerhetjük Naru múltját és gyökereit. Így néz ki az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition mozgás közben: 

Pár gyönyörű képet is tudunk mutatni az új kiadásból.

Ti várjátok már Ori kibővített kalandját? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)