Hirdetés

Ori and the Blind Forest - kicsit késik a Definitve Edition

|

Homokszem került a gépezetbe, és a fejlesztők nem tudják időben leszállítani az ígért csomagot. Nem annyira meglepő, de legalább már hivatalos.

Hirdetés

Az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition még a gamescom alatt került bejelentésre, és akkor még meglehetősen magabiztosan tudatták velünk, hogy még idén befut a csodaverzió. Már erősen december van, és még mindig semmi.

Ebből is ki lehetett már következtetni, hogy a Definitve Edition késik, de azért a Moon Studios hivatalossá tette a dolgot. Már 2016. tavasz a cél, de arról nem beszéltek, hogy mi a késés oka. Nem annyira sajnáljuk ezt, annál valószínűleg úgysem kaptunk volna többet, mint hogy "több idő kell a csiszolásra". Kicsit összehúzzuk a szemünket, aztán türelemmel várunk.

Az Ori and the Blind Forest első kiadása márciusban jelent meg PC-re és Xbox One-ra. Az akkori verzióról itt elolvashatjátok tesztünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)