Hirdetés

Elkészült az Ori and the Will of the Wisps, most már tényleg nem fog csúszni

|

Aranylemezre került a Microsoft egyik legjobban várt játéka, de nem lesz könnyű menet.

Hirdetés

Annyiszor kellett már beszámolnunk az Ori and the Will of the Wisps elhalasztásáról, hogy gondolkodás nélkül böktünk az igenre, amikor a "melyik tavaszi játékot fogják még elhalasztani?" szavazásunkban felbukkant a játék neve. A Moon Studios azonban ezúttal nem adott okot az elszontyolodásra, az Ori and the Blind Forest folytatása ugyanis terv szerint halad a boltok felé. 

Hirdetés

Az Ori and the Will of the Wisps hivatalos Twittercsatornája örömittasan számolt be arról, hogy az érzelmeinkkel mesterien zsonglőrködő és könnyűnek sem éppen nevezhető játék aranylemezre került, tehát szinte nulla az esélye annak, hogy tovább csússzon. Bónuszként megvillantották a Collector's Edition-t is, amely láttán a gyűjtők valószínűleg már készítik elő a helyet a polcon: 

Az elődhöz hasonlóan a Will of the Wisps is egy meseszép platformernek ígérkezik keserédes történettel és kihívást jelentő játékmenettel felvértezve, március 11-én pedig PC-n és Xbox One-on is kipróbálhatjuk majd, hogy milyen az, amikor a szívünk a torkunkban dobog. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)