Hirdetés

Akár egyetlen óra alatt teljesíthető az Ori and the Will of the Wisps

|

Nem mindenki szeretne órákig elmerülni a csodálatos platformerben, pláne nem a speedrunnerek, akik elkezdték a rekorddöntögetést ebben is.

Hirdetés

Az Ori and the Will of the Wisps játékideje alapvetően jelentősen meghaladja a 10 órát, de a speedrunnereknek a töredéke is elég ahhoz, hogy beérjenek a célvonalba. Nekik nyilván nem okozott gondot feloldani azt az achievementet, amelyikhez kevesebb mint 4 óra alatt kellene eljutnunk az elejétől a végééig. Mivel a sorozat első részén, az Ori and the Blind Foresten már kicsit több mint 10 perc alatt is képesek néhányan végigrohanni, nem lepődnénk meg, ha folytatás futamideje fokozatosan rövidülne az elkövetkezőkben.

Hirdetés

A speedrunnerek az any%runokhoz (vagyis a lényeg, hogy teljesítsék a játékot, minden extra nélkül) most egy sword leap glitchet használnak, ami a sentry és a kard egymásutáni használatával komolyabb ugrásokat tesz lehetővé. Az egész speedrunt itt láthatjátok:

Az Ori and the Will of the Wisps egyébként csodálatos játék lett, és Chavától meg is kapta a kihagyhatatlan plecsnit. Hallgassatok rá, és pótoljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)