Hirdetés

Az Ori széria fejlesztőcsapatának következő játéka embereket állít a főszerepbe

|

A Moon Studios alapítója szerint a mesés világ sok mindent elvisz a hátán, ami egy valósághűbb környezetben furán hatna, de vállalják a kihívást.

Hirdetés

A Moon Studios az Ori and the Blind Foresttel és az Ori and The Will of the Wispsszel megmutatta, hogy értenek ahhoz, hogyan kell gyönyörűen kidolgozott, mesés, mégis torokszorító kalandot csinálni. Most, hogy jó pár halasztás után megjelent az Ori széria második epizódja, új vizekre evez a fejlesztőgárda, melyek más fajta kihívásokat tartogatnak számukra. 

Hirdetés

A stúdiót vezető és alapító Thomas Mahler a GameSpotnak adott interjújában elmondta, hogy egy valósághűbb irányba szeretnének elindulni következő játékukkal, mely fantázialények helyett emberekről szól majd.

"A fantasy környezet segít abban, hogy bemutassunk egy sztorit, amit más formában nem tudnánk. Érdekes kísérlet lenne, ha fognánk Ori történetét, és emberekkel próbálnánk meg elmesélni. Kuro lényegében népirtást követ el. Nem igaz? Basszus, ez őrület. De a kitalált lények használata megengedi, hogy elmesélj kemény, érzelmes sztorikat, anélkül, hogy az emberek megkérdőjeleznék."

Azzal folytatta, hogy éppen ez az, ami jelenleg a legnagyobb kihívást okozza nekik, hiszen a realisztikusabb környezetben sokkal kevesebb dolgot engedhetnek meg maguknak. 

Tavaly év végén feltűnt az interneten egy álláshirdetés, miszerint a Moon Studios olyan játékdizájnereket keres, akik szeretik a Diablo, a Zelda és a Dark Souls szériákat, valamint behatóbb ismeretekkel rendelkeznek a szerepjátékokról. Ezek alapján nem túl elrugaszkodott feltételezés, hogy a fent említett kaland az akció-szerepjátékok nemes műfaját gazdagítja majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)