Hirdetés

Óriás űrbálnát és időhurkot hoz a No Man's Sky Leviathan frissítése

|

A Leviathan, a No Man's Sky következő expedíciója ma élesedik, és izgalmas kalandokat kínál.

Hirdetés

Mintha csak tegnap lett volna (valójában áprilisban történt), hogy újabb méretes frissítést kapott a No Man's Sky, de máris itt a következő izgalmas tartalom, ami lényegében egy új (szám szerint a hetedik) expedíció. A Leviathan esetében a játékosok időhurokba kerülnek, úgyhogy eljött az ideje, hogy a Hello Games játéka is adjon egy kis roguelike-élményt. 

Az időhurok feltehetően egy óriási űrlényhez, a Leviathanhoz köthető, de a részletek, és az, hogyan törhető meg az "átok", még nem ismertek. Minden nekifutás segíti Polo kutatását, de fel kell készülnünk arra, hogy a halál elkerülhetetlen.

Hirdetés

Felszerelésünk véletlenszerűen generált, azonban minél többen teljesítik a kihívásokat a játékosok közül, annál jobb cuccokkal vághatunk neki a feladatnak. A hat hétig elérhető Leviathan expedíció kisebb jutalmakat is ad, de igazán az élő fregattért érdemes küzdeni.

A No Man's Sky-t egyébként még mindig sokan játsszák, PC-n az egyszerre játszók száma áprilisban a 31 ezret is elérte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)