Hirdetés

Óriási kedvezmények várnak ebben a leárazásban!

|

A Dealworlds Mid-Year Sale keretében Windows és Office szoftvereket is kedvezményesen szerezhetsz meg.

Hirdetés

Számos okot találhatnak az oldalak és boltok a leárazásra: a Dealworlds új akciójának apropója az, hogy túl vagyunk 2021 első felén. Ennek köszönhetően Windows licencek és a Microsoft Office különböző változatai is extra kedvezménnyel kaphatók a megfelelő kuponkód használatával.

Bár valamikor ősszel érkezik a Windows 11, még most is érdemes a Windows 10 legfrissebb változatára frissíteni, és ezt legális rendszerrel a legtkönnyebb megtenni. Nézzük is, mit tartogat a Dealworlds Mid-Year Sale.

Hirdetés

50% kedvezmény a Windows 10-re - a készlet gyorsan fogy! Kuponkód: ETK50

A Dealworlds féláron kínálja a Windows 10 különböző változatait. Ne hagyd ki az ajánlatot!

Csomagajánlatok 62% kedvezménnyel! Kuponkód: ETK62

A Microsoft Office szoftverek munkához és tanuláshoz is hasznosak, a kedvezménynek köszönhetően most könnyen beszerezhetők. 

További ajánlatok 55% kedvezménnyel! Kuponkód: ETK55

Ha másra vágysz, nézd meg az alábbi ajánlatokat a Dealworldsnél!

A Dealworlds egy automata rendszer segítségével, villámgyorsan küldi ki a megvásárolt kulcsokat, és biztonságos fizetési megoldásokat fogad el. A 24 órás ügyfélszolgálat segít, bármilyen probléma, kérdés merül fel.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Dealworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@dealworlds.com címre érdemes írni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)