Hirdetés

Óriási lesz a Marvel's Avengers első frissítése

|

Az eleve sok helyet foglaló Marvel's Avengers első napi frissítését is tölthetjük majd egy darabig.

Hirdetés

Alig több mint egy hét múlva itt az őszi szezon egyik kiemelt címe, a Marvel's Avengers, melynek bétája ugyan nem győzte meg a játékosokat, de bízunk abban, hogy a teljes változat sokkal élvezetesebb lesz. Az elmúlt néhány hétben a fejlesztők ezerrel dolgoznak azon, hogy a visszajelzések alapján végezzenek néhány simítást a játékon, de az aranylemez már a sokszorosítóban van, onnantól pedig kizárólag utólagos frissítések formájában lehet bármit változtatni.

Hirdetés

Ezért fordulhat elő, hogy a játék maga 90 GB-os, az első napi frissítés pedig 18 GB-os lesz - ez ugyanakkor csak a lemezes változatot választóknak kényelmetlen, a digitális kiadás eleve a frissítéssel együtt kúszik le. Előtöltésre valószínűleg nem nyílik lehetőségünk.

A patch egyébként a finomítások mellett nyelveket is tartalmaz, de valószínű, hogy később is hasonló méretű csomagokkal számolhatunk, amennyiben azok új hősöket, tartalmakat hoznak. Sajnos azok, akik nem kötik netre a gépüket, nem fognak tudni játszani, mivel az első alkalommal mindenképp be kell jelentkezni, utána viszont nem igényel állandó internetkapcsolatot.

A Marvel's Avengers a Deluxe Edition mellett döntőknek szeptember 1-jétől, a többieknek szeptember 4-étől lesz hozzáférhető. Elsején egyébként egy livestream is lezajlik majd, melynek keretében a fejlődési rendszerekről tudhatunk meg többet, és lelepleznek még egy hőst, aki később csatlakozik a Bosszúállókhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)