Hirdetés

Óriási öngól: a Tom Clancy's The Division 2 legújabb frissítése után lehetetlen frissíteni a játékot

|

A fejlesztőcsapat csak egy hibát szeretett volna kijavítani, de a javítást követően belefutottak egy még annál is nagyobb problémába.

Hirdetés

Alig egy hónapja, hogy a kiadó többi sorozatával együtt a Tom Clancy's The Division 2 is beköltözött a Steamre, a fejlesztőcsapatot máris kísérti a balszerencse, ráadásul pont akkor, amikor a várva várt új szezont szeretnék útjára indítani.

A Massive Entertainment nemrég kiadott egy közleményt, amelyből kiderült, hogy olyan hiba történt a rendszerükben, ami miatt gyakorlatilag képtelenség új frissítéseket közzétenni a játékhoz egészen addig, amíg az ezért felelős buildgeneráló rendszert helyre nem hozzák.

A játék közösségi oldalain jelent meg az az üzenet, amelyben a fejlesztők elmagyarázták, hogy pontosan hogyan is történhetett meg ez a baleset.

Hirdetés

Íme a hivatalos üzenet:

"Múlt héten elárultuk, hogy az új szezont el kell halasztanunk egy lokalizációs hiba miatt. A napokban összeállítottuk azt a frissítést, amely kijavítja ezt a hibát, de közben belefutottunk egy másikba, amelyik teljesen tönkretette azt a rendszert, amellyel a játék új verzióit állítjuk elő, így nem tudunk új frissítéseket közzétenni, amíg ezt a rendszert helyre nem hoztuk. Korábban szükség esetén mindig megnyújtottuk az előző szezont, de ebben az esetben ez sajnos nem lehetséges, mert sem a szerverekre, sem a kliensekre nem tudunk frissítéseket előállítani. Azon dolgozunk, hogy minél gyorsabban megoldjuk a problémát."

Az eredeti terv szerint három nappal ezelőtt indult volna útjára a Reign Of Fire című tizenegyedik évad, viszont a fejlesztők szerint a mai napon már elkészülhet az a javítás, amivel minden helyreáll és elkezdődhet a szezon.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)