Hirdetés

ÓRIÁSI RAZZIA A FILMIPARI KALÓZOK ELLEN

|

Megérkezett az első hivatalos levél a minap kezdődött hazai razziáról. Módosítás nélkül íme a levél!

Hirdetés

Budapest, 2007. november 9.

Az ASVA - az Audiovizuális Művek Szerzői Jogait Védő Közcélú Alapítvány - nemrégiben értesült a www.asva.info weboldalon arról, hogy a tegnapi nap folyamán a Budapesti Rendőrfőkapitányság hatalmas razziát tartott, melynek eredményeképpen számos illegális Torrent-oldalt lefüleltek.

Az elmúlt egy éve folyamán az ASVA és a Pro Art rengeteg bejelentést tett a rendőrség felé a hazánkban illegálisan működő fájlcserélő rendszerekről. A magyar rendőrség ezeket az információkat összegyűjve a napokban sikeres akciót hajtott végre. Az ASVA köszöni a rendőrség hathatós munkáját és gratulál az eredményekhez. A hazai és nemzetközi felmérések összehasonlításából kiderül, hogy Magyarországon a legális tartalom-ipari veszteség 48,5%-a az interneten keletkezik, ezért a mostani akció nagy lépést jelent a kalózkodás elleni küzdelemben.

Az akció részleteiről és pontos eredményeiről annak lezárása után az ASVA további hírt ad majd ki.

Update 1:
Újfent hivatalos forrásból: a legközelebbi hivatalos infó hétfő-kedd környékén várható.

FONTOS:
A folyamatos frissítés az "előző" hírben lesz, ahol tegnap este óta jönnek az infók. Klikk ide

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)