Hirdetés

Óriási siker a Dishonored fejlesztőinek vadnyugati játéka

|

Dacára annak, hogy kezdettől elérhető az Xbox Game Pass kínálatában, remekül alakulnak a Weird West eladásai.

Hirdetés

Nincs még két hete, hogy elrajtolt a WolfEye Studios bemutatkozó játéka, a Weird West. Annak, aki elolvasta a tesztünket, mi több, már fejest is ugrott a dark fantasy elemekkel dúsított vadnyugati kalandba, szemet szúrhatott, hogy a dizájnfilozófia igencsak hasonlít az Arkane Studios újabb keletű játékaiban (Dishonored, Prey és Deathloop) látottakra. Mindez azért lehetséges, mert mindkét stúdiónak ugyanaz a Raphael Colantolio az alapítója.

Persze a Weird Westről lerí, hogy nem az AAA kategória képviselője, és ez nem annyira az izometrikus nézetből fakad, mint inkább a szinkron szinte teljes hiányából, ami azért így 2022 magasságában már meglehetősen zavaró tud lenni. A hangulat ettől függetlenül patent, a játékmenet terén nyújtott szabadság pedig példamutató.

Hirdetés

Emiatt még inkább örvendetes, hogy március 31-e óta már több mint 400 ezer példány kelt el a PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra kiadott játékból, amit a Game Pass-előfizetők a havidíjuk fejében kvázi ingyen kipróbálhatnak, sőt végig is játszhatnak.

A fejlesztők pedig ahelyett, hogy elégedetten hátradőlve élveznék munkájuk gyümölcsét, az elengedhetetlen hibajavítások mellett további ingyenes tartalmakkal igyekeznek lendületben tartani a Weird Westet. E pillanatban épp a maga után zombikat hagyó pestisjárványra felhúzott közösségi esemény zajlik, de úton van már egy nem részletezett tartalmi csomag, a Nimpossible Mode nevezetű játékmód, a Caged Ones esemény, valamint a modtámogatás.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hogy ezekre mikor számíthatunk, arról sem a Devolver Digital, sem a WolfEye Studios nem osztotta még meg a részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)