Hirdetés

Óriási siker lett a Back 4 Blood, hamarosan jön az első kiegészítője is

|

A Turtle Rock Studios kooperatív játéka, a Back 4 Blood rengeteg játékos érdeklődését felkeltette tavaly októberi megjelenése óta.

Hirdetés

Az elmúlt fél évben megerősítést nyert, hogy a játékosok vágynak jó kooperatív élményekre, de ha a fejlesztők elhanyagolják játékaikat, nem nyújtanak elég tartalmat, hamar más elfoglaltság után néznek. A Back 4 Blood játékosszáma is jelentősen zuhant a megjelenése óta (a SteamCharts adatai alapján a startkor még 66 ezer környékén volt a PC-s játékosok csúcsa, mostanában 3000 alatt van), viszont hamarosan újra feljebb szökhet.

A Turtle Rock arról számolt be, hogy az elmúlt közel öt hónap során összesen több mint 10 millióan próbálták ki, és nagyon büszkék arra, hogy ilyen magas számot sikerült ennyire rövid idő alatt elérniük.

Hirdetés

Április 12-én érkezik az első kiegészítő, a Tunnels of Terror, amit önállóan is meg lehet majd vásárolni, de az Ultimate Edition, a Deluxe Edition és az Annual Pass tulajdonosainak további költségek nélkül jár. Ha egy csapat legalább egy tagja megveszi, társaival együtt korlátok nélkül játszhat.

A csomaggal egy új, négyfős kooperatív tevékenység, a Ridden Hives érkezik, amiben hét különböző, járatokkal teli területre látogathatunk el, hogy exkluzív jutalmakat szerezzünk.

Hirdetés

A feladatot nehezítik majd a Warped Ridden ellenfelek (Shredder, Ripper, Urchin), viszont jön két irányítható karakter, Sharice és Heng. Akinek ez fontos, 8 exkluzív skinből, 7 legendary fegyverből, 12 fegyverkinézetből is válogathat.

A DLC-vel együtt jön egy ingyenes frissítés is, ami elhozza a minden eddiginél durvább No Hope nehézségi szintet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)