Hirdetés

Óriáskijelzőn nyomták az EA Sports klasszikusát az elmaradt meccs helyett

|

Sokunk álma válna valóra, ha egy stadion közepén ülve nyomhatnánk gyerekkorunk egyik kedvenc sportjátékát az eredménykijelzőn.

Hirdetés

Sokunk bakancslistáján szerepelhet, hogy egyszer egy óriáskijelzőn toljuk valamelyik kedvenc játékunkat. Ugyan erre már egyre több helyen van lehetőségünk a moziknak köszönhetően, a következő sztoriban szereplő két észak-karolinai férfinak egy egész más szinten teljesült a kívánsága.

Mivel a koronavírus miatt Amerikában sem rendeznek meg semmilyen sporteseményt, a stadionok jobb híján teljesen üresen állnak. Ezt használta ki az állami rádió egyik műsorvezetője, Joe Ovies, aki egy igazi klasszikus játékpartit szervezett a Carter-Finley stadionba.

Hirdetés

Az esemény keretein belül a játéktér közepén beüzemeltek egy Sega Genesis konzolt, amin az EA Sports egy régi klasszikusa, az NHL '94 futott. A stadion egy kültéri jéghoki meccsnek lett volna a helyszíne,  ehelyett most két igazi hokiőrült ülhetett le játszani egyet a játéktéren.

A két játékos kicsit több mint 45 méterre a kijelzőtől foglalt helyet, hogy így játsszák le a mindent eldöntő mérkőzést. Ugyan az igazi meccs törlése nagy csalódást okozott a helyieknek, a rádió által szervezett esemény felüdülés volt mind a hallgatóknak, mind pedig a helyi szurkolói közösségnek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)