Hirdetés

Így szerezhetsz 1 hónap Origin Access hozzáférést ingyen

|

Az Electronic Arts igyekszik arra bátorítani a játékosokat, hogy tegyék biztonságosabbá fiókjukat.

Hirdetés

Az Origin Access sok más előfizetéses játékszolgáltatáshoz hasonlóan egy fantasztikus ajándék a világnak. Olcsó, az alapváltozata is rengeteg játékot tartalmaz, és 10 órás próbaverziókat kínál az EA friss játékaiból.

Hirdetés

Most az EA úgy próbálja rávenni az Origin-felhasználókat a kétlépcsős azonosítás aktiválására, hogy annak, aki most végzi el a beállításokat, 1 hónapnynyi ingyenes hozzáférést ad az Origin Access Basichez november 1-től. Aki már eleve előfizető, annak elengedik a következő havi díjat mind a Basic, mind a Premier esetében. Ha tetszik az ajánlat és még nem kapcsoltátok be a 2FA-t (avagy bejelentkezési ellenőrzést), látogassatok el erre az oldalra, ahol megtaláljátok az instrukciókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)