Hirdetés

A Mad Max, a Pillars of Eternity és még hat játék lett az Origin Access része

|

Újabb fantasztikus játékokat játszhatunk, még mindig változatlan áron.

Hirdetés

Az xboxosoknak az Xbox Game Pass és az EA Access, a PC-seknek pedig egyelőre az Origin Access kínál közel 100 játékot úgy, hogy csak párezer forintot (az Origin Access esetében kb. 1300-at) kell kifizetnünk. A játékok többsége egy hónap alatt lepörgethető, így ha van valami, amit eddig túl drágának találtatok, ennyit már megéri fizetni érte.

Hirdetés

A napokban ismét frissült az EA szolgáltatásának kínálata, főleg más kiadók játékai kerültek be. A legjobb talán a Mad Max, de nem rossz a Pillars of Eternity: Hero Edition, a Torment: Tides of Numenera, a Prison Architect, a Brothers: A Tale of Two Sons, a Virginia, az Ember és a Spore sem. Mindegyiket teljes mértékben élvezhetjük az előfizetés ideje alatt.

Bővebb infót itt találhattok, nézzétek meg, mi van még, és döntsétek el, megéri-e nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)