Hirdetés

Origin Access - bekerült a Madden NFL 19 és több Star Wars játék is

|

Újabb játékokkal bővült az EA PC-s szolgáltatásának kínálata.

Hirdetés

Bár igazán az Origin Access Premier éri meg (nem rossz ajánlat, hogy évi 99,99 euróért minden friss EA játék azonnal elérhető, plusz egy rakás korábbi cím és néhány egyéb fejlesztő játékai, mint a Darksiders III), a negyedannyiba kerülő Basic előfizetés se rossz.

Hirdetés

A havi 3,99 euróba, évi 24,99-be kerülő szolgáltatással a napokban újabb játékok váltak elérhetővé. Bekerült a Madden NFL 19 teljes változata, a Gone Home, illetve a múltkori után egy újabb adag Star Wars játék, név szerint a két The Force Unleashed, a LEGO Star Wars: The Complete Saga és LEGO Star Wars III: The Clone Wars, valamint a Star Wars TIE Fighter Special Edition. Péntektől játszható egyébként az Anthem is 10 órán át, amiatt is érdemes lehet megfontolni az előfizetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)