Hirdetés

Ezt kapják legközelebb a PC-s Origin Access előfizetők

|

Hamarosan újabb ingyen játékkal játszhatnak azok, akik PC-n veszik igénybe az EA játékbérlős szolgáltatását.

Hirdetés

Xbox One-on EA Access, PC-n pedig Origin Access a neve az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatásának, melynek felhasználói a kiadó néhány játékával korlátlan ideig játszhatnak, másokkal pedig akár megjelenés előtt pár nappal.

A kínálat folyamatosan bővül, legutóbb február végén a Torchlight II csatlakozott olyan címek mellé, mint a Battlefield sorozat legutóbbi három része, a Dragon Age játékok, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare vagy a This War of Mine.

Az EA a napokban bejelentette, hogy hamarosan a Titanfall is bekerül ezek közé, de azt még nem árulta el, hogy pontosan mikor. Valószínűleg ettől nem fog egekbe szökni a Respawn játékának népszerűsége, de legalább sokan kipróbálatják a második rész előtt. A Titanfall egyébként Xbox One-ra már elérhető az EA Accessben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)