Hirdetés

Origin Access - a Premier előfizetők Darksiders III-at, a többiek Star Wars játékokat kaptak

|

Mostantól nem csak az EA saját játékait játszhatják korlátlanul az Origin Access Premier tagok.

Hirdetés

Egyelőre szerencsére még nem indít mindenki előfizetéses szolgáltatást, de a Microsoft és az EA folyamatosan bővíti sajátjait.

Hirdetés

A 2018-ban elindult Origin Access Premier előfizetői havi 14,99 vagy évi 99,99 euróért minden Electronic Arts játékkal a megjelenés napjától fogva korlátlanul játszhatnak, így például a FIFA 19-cel, a Battlefield V-tel, és majd az Anthemmel is. A napokban váratlanul megjelentek más kiadók címei is, a kínálatban elérhetővé vált a Darksiders III, a This is the Police 2, valamint a Beholder 2. 

Közben az alap Origin Access előfizetők is örülhetnek, ők nemrég az A Way Out, a The Count Lucanor, a The LEGO Movie Videogame, a Star Wars Knights of the Old Republic 1 és 2, a Star Wars Rebel Assault 1 és 2, valamint a Star Wars Battlefront 2 játékokat kapták meg.

Xbox One-on egyelőre csak az alap EA Access érhető el, de nem lennénk szomorúak, ha a Premiert is átvinnék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)