Hirdetés

Origin Bundle - dollármilliókat adományoz az EA

|

Az EA több, mint 9 millió dollárt szedett össze a Humble Origin Bundle-lel különböző segélyszervezetek javára. És még nincs vége.

Hirdetés

Az EA-t mostanában rengeteg támadás érte, de a cég kezdi kijavítgatni a múltban elkövetett hibáit, ráadásul a mostani porfóliójuk ellen sem lehet kifogásunk, illetve a  dollármilliós adományai is nagyon szimpatikussá tették a világ egyik legnagyobb kiadóját.

Ahogy arról már beszámoltunk nektek a Humble Orgin Bundle-ben lévő játékok eladásaiból bejövő pénzből az Electronic Arts egy pennyt sem rak zsebre, a teljes összeg különböző alapítványokhoz kerül. Jelen cikk írásakor $9,210,440.02 gyűlt már össze 1,881,598 vásárlásból és akadt olyan játékos is, aki  $10,000 fizetett a csomagért.

 

Az akció még három napig tart, úgyhogy még bőven van időtők megvásárolni a Humble Origin Bundle-t. A Bundle $4.91-ért a következőket tartalmazza: Dead Space, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Crysis 2: Maximumk Edition, Mirror’s Edge, Dead Space 3, Medal of Honor, Battlefield 3, és a The Sims 3 Starter Pack, amihez most csatlakozott a Command & Conquer: Red Alert 3 Uprising és a Populous is. Ez még nem minden, ugyanis a legtöbb játéknál nem csak Origin kódot kapunk, hanem Steam-eset is.

Már csak a Battlefield 3-ért is megéri. Ti már megvettétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)