Hirdetés

Az EA már dolgozik az Origin letiltásának feloldásán

|

Az EA egy egész ország lakosságát tiltotta ki az Origin rendszeréből nemrég, azonban az ottani játékosok lassan fellélegezhetnek, ugyanis a kiadó rajta van az ügy megoldásán.

Hirdetés

Szürreális dolog történt a közelmúltban: az Electronic Arts a Kelet-ázsiai ország, Mianmar ellen bevezetett amerikai gazdasági szankciók miatt átmenetileg elérhetetlenné tette digitális terjesztésre kihegyezett platformját, az Origint. Csakhogy az Egyesült Államok ezt a rendelkezést már október elején visszavonta, ám a szolgáltatás továbbra is elérhetetlen.

A Mianmarban élő játékosok továbbra is a "Hozzáférés megtagadva" felirattal találkoztak, mikor el szerették volna érni a legálisan megvásárolt játékaikat, azonban az Electronic Arts szóvivője a legújabb nyilatkozatában biztosította az ottani felhasználókat, hogy a szolgáltatást mihamarabb igyekeznek visszaállítani az említett országban: 

Dolgozunk rajta, hogy a lehető leghamarabb visszaállítsuk a Mianmarban élő játékosaink hozzáférését az Originhez. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.

A gamerek tehát hamarosan ismét használhatják majd az EA szolgáltatását, azonban a DSOGaming információi szerint Iránban is hasonló a helyzet, noha ezzel kapcsolatban sokkal kevesebb részlettel rendelkezünk. Kíváncsian várjuk, hogy mik derülnek még ki az ügy kapcsán a közeljövőben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)