Hirdetés

Begolyózol az Origin legújabb ingyenes játékától

|

Oké, nem egy AAA csoda, de sokunknak vette el sok óráját már, nem szabad lebecsülni hatalmát. Béka is van benne. Na vajon miről lehet szó?

Hirdetés

Az Origin’s On the House legújabb vendégcsalogató ingyenes játéka a Zuma’s Revenge, ami főleg casual és mobiljátékosoknak lehet ismerős, de nekik feltehetően sok óráját rabolta már el ez a kis csodás őrület, ahol egy békával kell színes golyókat pusztítani.

Nem trial, Origin fiókkal teljesen ingyenes a cucc (nem csak időlegesen), ide kattintva érhető el. Ha valaki esetleg szeretne többet is tudni a játékmenetről, akkor az alábbi videót javaslom megtekintésre, ügyességi, kicsit logikai cucc a javából, és tényleg keményen addiktív tud lenni.

Szerintem ingyen mindenképpen megér egy próbát, hiszen béka színes golyókkal. Ki ne szeretné az ilyesmit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)