Hirdetés

Jelentős kedvezménnyel szerezhetünk most EA játékokat

|

Elindult az Origin legújabb leárazása, benne a FIFA 20-szal, a The Sims 4-gyel és a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel.

Hirdetés

Miután közzétette negyedéves pénzügyi jelentését, és belengette négy be nem jelentett EA játék megjelenését, a kiadó fellőtte a Digital Arcade Sale-t, ami a mai naptól egészen május 14-éig csalogatja a PC-s játékosokat jelentős kedvezményekkel. Persze továbbra is az Origin Access Premier előfizetői játszhatnak ezekkel a legolcsóbban, de aki szeretne örökre megtartani valamit, feltétlenül nézzen körül!

Hirdetés

60%-os kedvezménnyel, 23,99 euróért kapható a FIFA 20, 9,99 euróba kerül a The Sims 4 (bár ez korábban már ingyenes is volt, de a DLC-ket érdemes lehet akciósan megszerezni), 11,99-ért lehet megkaparintani a most már nem bővülő Battlefield V-öt, és 39,99-et kérnek a Star Wars Jedi: Fallen Orderért, ami a legjobb Star Wars játékokat gyűjtő listánkon a második helyet szerezte meg. Akad még Apex Legends-es skincsomag 25,99-ért, Battlefield 1 4,99 euróért, és Anthem 8,99-ért - meg például Assassin's Creed Odyssey 19,79-ért. Igen, az EA-től is meg lehet venni a Ubisoft játékait, ilyen világot élünk most. A többi ajánlatot megtaláljátok ezen a linken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)