Hirdetés

Itt az Origin legújabb ingyenes játéka, tessék tölteni

|

Az Origin On the House programja időről időre meglep minket egy kis ajándékkal. Most egy újabb kedvencünket tölthetjük le teljesen ingyen.

Hirdetés

Az Electronic Arts az Origin On the House programjával - is - igyekszik visszalopni magát a szívünkbe, mi pedig nyilván hagyjuk, hiszen... nos, ingyen játék.

Az On the House eddig olyan zseniális címekkel lepett meg minket, mint a Wing Commander 3, a SimCity 2000 és a Crusader: No Remorse és persze ott volt a Battlefield 3 is. A mostani ajándék egy nem kevésbé szórakoztató játék, amire valószínűleg nagyon sokan emlékeztek.

Az On the House legújabb meglepetése nem más, mint a legendás Theme Hospital. Ebben a végtelenül vicces játékban egy meglehetősen szokatlan kórházat kell menedzselnünk és a lehető legtöbbet kihoznunk az elég szűkösen mért felszerelésekből. Ha csak nosztalgiáznátok egy kicsit 1997 egyik legszórakoztatóbb játékával vagy bepótolnátok egy klasszikust, akkor kattintsatok ide és már a tiétek is lehet a Theme Hospital. Természetesen teljesen ingyen.

Mit szóltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)