Hirdetés

Origin - jöhet egy újabb játék ingyen?

|

Sokat kellett várnunk arra, hogy cserélődjön az On the House kínálata, de most itt a legfrissebb ajánlat.

Hirdetés

Utoljára októberben írtunk arról, hogy az EA Origin On the House promóciójában ingyen tölthetünk le egy játékot, de nem baj, az ingyen dolgoknak mindig örülünk.

A Crusader: No Remorse-t most nem kisebb klasszikus, mint a SimCity 2000 váltja, abból is a Special Edition. Igaz, hogy nem egy mai játékról van szó (jövőre lesz 20 éves), de vitathatatlanul ez az egyik legjobb városépítő (városszimulátor? Olyan divatos most mindent szimulátornak hívni...), ami valaha létezett. Azt, hogy meddig ingyenes, ezúttal nem közölte az Electronic Arts, az adatlapon csak a „Limited Time Only" felirat olvasható, de nem árt sietni, hátha karácsonyra valami még ütősebbre cserélik.

Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)