Hirdetés

Overwatch - Orisa ma jön, de nem használhatjuk minden módban

|

Először mindenki gyakorolja be, játsszon egy kicsit vele/ellene, és aztán után vigye kompetitív módba. Legalábbis a Blizzard szerint így a helyes.

Hirdetés

Múlt héten kiderült, hogy mikor érkezik az Overwatch következő hőse. Orisa még a mai frissítéssel bekerül a játékba, de csak félig-meddig. A kompetitív módban ugyanis egy hétig nem lehet majd használni.

A fejlesztők azt szeretnék, ha a játékosok Casual és árkád módban eltöltenének vele egy kis időt, mielőtt kiviszik az éles csatatérre. Egy hét elég ahhoz, hogy mindenki hozzászokjon az új tank jelenlétéhez, és megtanulja erősségeit, gyengeségeit.

Remélhetőleg az egy hét elteltével már mindenki képben lesz, hogy hogyan játszanak vele és ellene. Talán ezzel azt is elkerüljük, hogy az első pár napban mindenki kiutálja az Orisa játékosokat a világból.

Ti várjátok már az új karaktert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)