Hirdetés

Örök életet pénzért

|

Már odáig fajult a világ, hogy a Capcom pénzt kér egy olyan DLC-ért, amit régen cheatnek, csalásnak hívtunk.

Hirdetés

Hányan emlékeznek még közületek a Doom kódjaira? Örök élet, átjárás a falakon, összes fegyver maximális lőszerkészlettel...
Nem hiszem, hogy élt volna akkoriban olyan ember ezen a sárgolyón, akinek eszébe jutott volna pénzt csinálni a csalásokból, amelyeket eredetileg a teszteléshez használtak a fejlesztők.



A világ azonban változik (Képzeljétek azt, hogy egy narrátor olvassa fel ezeket a mondatokat teljes átéléssel drámai zenei aláfestés kíséretében.), a PC kissé a háttérbe szorult, és a multiplatform játékfejlesztés elterjedésével a cheat kódok is lassan kivesztek a köztudatból. Konzolon nem igazán jellemző ugyanis, hogy valaki fogja magát, és játék közben bepötyög néhány számot és betűt, hogy megkerülhesse a játék szabályait.



A Capcom azonban konzolokra is elhozta a csalás lehetőségét vadonatúj Dead Rising 2: Off the Record című játékával, amihez 400 MS pontért, azaz 5 dollárért olyan letölthető csomagot adott ki GameBreaker Pack néven, aminek tartalma nem más, mint a hagyományos értelemben vet csalás: örök élet, soha el nem romló fegyverek, óriás fejek (sosem értettem, hogy ez miért vicces), és egyebek.



Ezzel párhuzamosan egy másik DLC is napvilágot látott. A Fireman Skills Pack 2 dollárért, azaz 160 MS pontért cserébe tűzálló tűzoltó felszerelést csap a játékhoz.

Mit gondoltok, átlépett egy határt a Capcom ezzel a Dead Rising 2: Off the Record DLC-vel, vagy még ennél több is belefér?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)