Hirdetés

Őrület a hét közepén: 75%-os akció a GTA címekre

|

Elérkezett a hét közepe és újabb kihagyhatatlan ajánlattal rukkolt elő a Steam: 75%-kal olcsóbb a GTA IV, a Complete Edition és az Episodes from Liberty City!

Hirdetés

Ismét emlékeztet minket a Steam arra, hogy nem szükséges egy játékosnak kalózkodnia, elég ha hetente fellátogat az oldalra és szinte potom pénzért bezsákmányolhatja a legjobb címeket.

Az aktuális héten szokás szerint megkaptuk a hét közepén jelentkező akciót, amit ezúttal sem vehetünk félvállról: a Steam ugyanis a következő Grand Theft Auto címeket adja 75%-kal (!) olcsóbban:

- Grand Theft Auto IV (19.99 euró helyett 4.99 euró)

- Grand Theft Auto IV: Complete Edition (34.99 euró helyett 8.74 euró) Tartalmazza a The Lost and Damned és The Ballad of Gay Tony kiegészítéseket is

- Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City (29.99 euró helyett 5.24 euró)

Jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)