Hirdetés

Őrület a hét közepén: Stronghold és Crusader Kings akciók

|

A Steam aktuális akcióját leginkább a stratégia kedvelők fogják értékelni, hiszen Stronghold és Crusaders Kings címek csücsülnek a csomagban.

Hirdetés

Azt hiszem mindannyiunk nevében beszélek, mikor azt mondom, hogy nem létezik olyan játékos, aki nem hallott volna a legendás kastélyépítő sorozat, a Stronghold valamely részéről. A középkori falusi élet a szemünk előtt elevenedik meg, hatalmas kastélyt építhetünk majd tarthatunk fenn fejlett építési rendszerrel, választhatunk harci és gazdasági játékmenet mellett, ostromokat játszhatunk végig... ezek mind-mind olyan tulajdonságok, melyeket ki nem hagyna egy született stratéga.

A Steam hét közepén alkalmazott akciójában a stratégiákat kedvelők jutnak előnyhöz, ugyanis a következő játékokat szerezhetik be 75%-kal olcsóbban:

- Stronghold 3 Gold / 27.99 euró helyett 7 euró

- Stronghold Complete Pack / 45.99 euró helyett 11.50 euró

A következő játékokat tartalmazza: Stronghold, Stronghold 2, Stronghold 3 Gold, Stronghold Crusader, Stronghold Crusader Extreme, Stronghold Legends (Windows 7 és Vista kompatibilisek)

- Crusader Kings II / 39.99 euró helyett 9.99 euró

- Crusader Kings II Collection / 49.99 helyett 12.49 euró

A következő játékokat tartalmazza: Crusader Kings II, Crusader Kings II: Dynasty Shields, Crusader Kings II: Mongol Faces, Crusader Kings II: Songs of Albion, Crusader Kings II: Songs of Faith, Crusader Kings II: Ruler Designer, Crusader Kings II: Songs of the Holy Land

A fenti stratégiákat honlap délelőttig vásárolhatjátok meg a feltüntetett áron, érdemes minél előbb cselekedni, ha tetszenek az összeállítások. Jó szórakozást! 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)