Hirdetés

Őrületes újítás jön a Battlefield 2042-be, de még egy hónapot várnunk kell rá

|

Az Electronic Arts úgy tálalja, mintha egy a játékot alapjaiban megváltoztató frissítés érkezne.

Hirdetés

Idővel majd biztosan elfelejtjük, milyen volt a Battlefield 2042 megjelenésekor, mekkora csalódást okozott, és hálásak leszünk azért, mert a DICE foglalkozott vele, de ehhez az is kell, hogy javítsák a hibáit - a No Man's Sky-féle feltámadás nem sikerülhet mindenkinek, a Cyberpunk 2077-tel beégő CD Projekt RED több mint egy év elteltével is messze van attól, hogy teljes megbocsátást nyerjen.

Mindenesetre a próbálkozásoknak örülünk, próbálkozni márpedig a DICE is fog. A hivatalos Battlefield fiókon keresztül ma bejelentették, hogy február közepén-végén jön egy nagy frissítés, ami régóta várt elemet épít a játékba.

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a felfrissített scoreboard. Tudjátok, a táblázat, amiben láthatjuk, a játékosok hogy teljesítenek. Mi több, a jövőben további fejlesztések várhatók a visszajelzések tükrében.

Kívánhatnánk ennél többet? Nem is kell, az EA magától teljesíti! A közelgő frissítés egyéb funkciókat is hoz, amiken azóta dolgoznak, hogy visszatértek a pihenésből. A héten először a stabilitást javítják, és a Portalt dobják fel több szerverrel, játékmóddal, hogy könnyebb legyen fejlődni benne.

Kíváncsiak vagyunk, mi lesz a játékból egy év múlva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)